Detall de vídeo

Marisqueig al Delta de l'Ebre

La barca de l'Andreu
04/11/2015 00:26:44 | 760 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

Sota la sorra surten canyuts, tellerines, escopinyes, cloïsses i ortigues de mar. Productes que es marisquen al matí, i hores després els podem tenir al plat. No seria possible sense els mariscadors de La Ràpita amb qui passem hores sota l’aigua. Del procés de depuració del marisc s’encarreguen empreses com ‘Explotacions marines Fangar’ per després passar a les cuines amb les millors receptes ebrenques. En aquest capítol, a més, visitem el Museu del Mar de l’Ebre per trobar-nos amb José Elias, història viva d’un paisatge singular.