Detall de vídeo

L'Ebre Notícies. Dimarts 10 de Gener

L'Ebre Notícies
10/01/2017 00:51:52 | 36 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

DONCIÓ DE SANG

Crida dels hospitals catalans per augmentar les reserves de sang. El Nadal i l’avançament de la grip han fet caure les donacions en un 25% i el Banc de Sang i Teixits vol aconseguir en els propers dies 8.000 donacions per recuperar els registres.

 

1 ANY DE CARLES PUIGDEMONT

Es compleix un any de la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generaltiat. Un nomenament que pocs esperaven per dirigir una legislatura marcada pel procés independentista i la incertesa política. 

CONTAMINACIÓ FLIX

Acuamed es compromet a donar a finals de mes la quantitat exacta de fangs contaminats que encara resten al pantà de Flix. L’ajuntament de Flix espera que es determine també quin tipus de llots són i es reactiva la planta de tractament. 

DESTITUÏT EL TÈCNIC DEL CF BATEA

Destituït el fins ara tècnic del Club de Futbol Batea, Jordi Roca. El substituirà a partir de la propera jornada Sergi Navarro, que havia iniciat la temporada entrenant a la Cava. 

17A EDICIÓ PREMI CIUTAT DE TORTOSA

La dissetena edició del Premi Ciutat de Tortosa busca estimular la investigació i la recerca en els àmbits de les Ciències Socials i les Humanitats. La presentació dels treballs s’inicia la setmana vinent i s’allargarà fins al 31 de març. En la darrera edició es van presentar una vintena d’obres.

 

ENTREVISTA: MERCÈ MIRALLES, DIRECTORA DELS SERVEIS TERRITORIALS D'EMPRESA I CONEIXEMENT A LES TERRES DE L'EBRE

El Govern de la Generalitat acaba d’aprovar el Projecte de Llei de Comerç, Serveis i Fires, que actualitza la normativa catalana de comerç. Els comerços podran obrir 75 hores setmanals, tres més que en la llei anterior, i també podran escollir els períodes de rebaixes, tot i que es continua recomanant fer-les a l’hivern i a l’estiu.Per parlar de com afectarà aquesta nova llei a les grans i petites superfícies i aprofundir a la qüestió, avui ens visita la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a les Terres de l’Ebre, Mercè Miralles.