Vídeos destacats

Llistat de capítols

  • 41549
    13/02/2017

    Filet de porc amb salsa de prunes

    Som el que mengem

    33:05 17 reproduccions

    Avui farem un filet de porc amb salsa de prunes amb la xef Cèlia Gómez del restaurant 'Bar Nou' de Tortosa. A la segona part del programa, gràcies a Mule Hidalgo, parlarem de la llet.

    +
  • 657219
    06/02/2017

    Bacallà a la marinera

    Som el que mengem

    30:44 48 reproduccions

    Avui farem un bacallà a la marinera amb Cèlia Gomez, gerent i xef del Bar Nou de Tortosa. A l'aliment de la setmana, gràcies a Mulet Hidalgo, parlarem de la carxofa.

    +
  • 1
    31/01/2017

    Dieta per la osteoporosis

    Som el que mengem

    22:34 5 reproduccions

    L’osteoporosi és la malaltia òssia metabòlica més freqüent. La importància d’aquesta malaltia està en la probabilitat de sofrir fractures, i això fa que augmenti la morbiditat i la mortalitat de les persones que la pateixen. Avui a 'Som el que mengem' recomanem aliments per combatre aquesta malaltia. A la segona part del programa parlarem de l'a...

    +
  • 3
    24/01/2017

    Dieta equilibrada

    Som el que mengem

    26:04 12 reproduccions

    Programa especial de 'Som el que mengem' on parlem de les dietes equilibrades. Per tal d’elaborar-les resulta fonamental escollir cadascun dels 6 grups d’aliments en funció de la seva qualitat. És a dir: els farinacis, els lactis, les verdures i les hortalisses, les fruites, les proteïnes i els greixos. Recollim receptes i consells al programa d...

    +
  • 922048
    16/01/2017

    Dietes celíaques

    Som el que mengem

    21:49 9 reproduccions

    Avui parlem de les dietes pels celíacs amb consells i informació a tenir en compte a tots aquells que les duguin a terme. A l'aliment de la setmana parlem de la patata.

    +
  • 2
    09/01/2017

    Noodles amb verdures i marisc

    Som el que mengem

    34:35 20 reproduccions

    Avui tornem a tenir al xef Albert Guzmán del restaurant 'Les Delícies' de Sant Carles de La Ràpita i avui ens cuinarà un noodles amb verdures i marisc. A la segona part del programa parlem del bacallà gràcies a Mulet Hidalgo.

    +
  • 4
    20/12/2016

    Rap amb ventresca de porc ibèric

    Som el que mengem

    29:41 17 reproduccions

    Avui tenim al xef Albert Guzman del Restaurant Les Delícies de Sant Carles de La Ràpita que ens prepararà un rap amb ventresca de porc ibèric. A la segona part del programa parlarem de les llagum.

    +
  • 62888
    13/12/2016

    Som el que mengem. Especial nutrició

    Som el que mengem

    24:27 12 reproduccions

    En el programa d'aquesta setmana fem un especial parlant de nutrició. A l'aliment de la setmana parlem dels cítrics.

    +
  • 1
    06/12/2016

    Som el que mengem. Arròs a la mexicana

    Som el que mengem

    31:41 21 reproduccions

    Aquesta setmana ens visita el xef Javier Vuleta del restaurant 'Sabor a Mèxic' d'Amposta que ens farà un arròs a la mexicana. A l'aliment de la setmana parlarem del porc.

    +
  • 4
    22/11/2016

    Som el que mengem. Tartar de bonítol

    Som el que mengem

    31:07 54 reproduccions

    Avui Max Thomas, del restaurant la Fata Morgana, vindrà al nostre plató a cuinar un tartar de bonítol. I a la segona part l'aliment de la setmana, la sal.

    +

Informació del programa

El programa de gastronomia i nutrició on diferents restauradors de les Terres de l'Ebre preparen una recepta de cuina on es valora tant l'aspecte culinari com el nutricional del plat.

Presentat per Jordi Segarra.

Canal responsable

Canal Terres de l'Ebre